WWE'de yaprak dökümü devam ediyor...

WWE'den ayrılan ayrılana... WWE ile sözleşmesi biten bir güreşçi, WWE ile yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle WWE'den ayrılacak. Özellikle son dönemde eskisi gibi değeri bilinmeyen güreşçi çok yüksek ihtimalle ayrılacak ve güreşi bırakacak. Bir ihtimalle de TNA'ya gitmesi bekleniyor. Ayrılan güreşçi ise Chris Jericho.

Chris Jericho'nun sözleşmesi Night of Champions PPV'si sonrasında bitiyor ve henüz kesin değil yani resmi bir açıklama yok ama Chris Jericho WWE ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sözleşme yenilemeyecek ve güreşi bırakacak. Bildiğiniz gibi Chris Jericho'nun bir müzik grubu var ve ayrılık sebebi de bu grup. Bir başka ihtimal de TNA'ya gitmesi. Bu ihtimal gerçekleşirse o da TNA furyasına katılmış olacak. Ne diyelim WWE kaybettiği bu güreşçileri değerini umarım ki acı bir şekilde anlamaz ve bu yaprak dökümü devam etmez. Bu arada bu ihtimal olursa TNA'daki maçların da seyir zevki daha da artacağa benziyor.

Yazan: Ömer Faruk
Site: wwetrizle.blogspot.com

Yazan Ömer Faruk. Gönderme Zamanı 02:29. Etiketler: , , , , , , , . Bu blogdaki tüm yazıları kolayca takip et RSS 2.0 ile.

0 yorum “WWE'de yaprak dökümü devam ediyor...” konusu için

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Foto Galeri