The Undertaker'ın Dönüşü / İnceleme Yazısı

The Undertaker Wwe'ye geri döndü. Bildiğiniz gibi The Undertaker sakatlanmıştı ve yaklaşık 3-4 aydır da Wwe'de yoktu. Üvey kardeşi Kane de onu sakatlayan kişi için intikam yeminleri etmişti ve Smackdown'u birbirine katmıştı. Smackdown'da CM Punk, Big Show, Jack Swagger ve en son da Rey Mysterio'ya saldırmıştı. Kane, The Undertaker'a bunları yapanın Rey Mysterio olduğunu söyledi. Rey de The Undertaker'a sakatlayanın Kane olduğunu Söyledi ve bu ikili 15 Ağustos'taki SummerSlam'de maç yaptı.

Kane, Rey'i tuş etti ve getirdiği tabutun içine onu koymayı istedi. İlk denemesinde başarısız oldu ve ona The Undertaker'ın bitirici hareketini yaptı. Onu sürükleyerek tabuta götürdü ve tabutu açtı.

Tabutun içinde The Undertaker vardı. The Undertaker ayağa kalktı ve ringe çıktı. Kane ona bir şeyler söyledi. The Undertaker köşedeki köşedeki yarı baygın Rey ile bir şeyler konuştu ve en son "Sana inanıyorum." dedi. Ardından Rey'i boynundan tuttu ve kaldırdı. Ardından Kane'e döndü ve "Sen" dedi ve onu boynundan tuttu. Tabi Kane de armut toplamadı ve o da The Undertaker'ı boynundan tuttu ve Undertaker'in elini kendi boynundan attı. Undertaker'a, Undertaker'ın bitirici hareketi "Tombstone"u yaptı ve gülerek ringi terk etti.

İki kardeş yeniden düşman oldu. Undertaker'ın dönüşü de gidişi gibi kötü oldu.İlk yazımdı. Umarım beğenirsiniz.

Yazar: Ömer Faruk
Site: wwetrizle.blogspot.com

Yazan Ömer Faruk. Gönderme Zamanı 23:30. Etiketler: , , , , , , . Bu blogdaki tüm yazıları kolayca takip et RSS 2.0 ile.

0 yorum “The Undertaker'ın Dönüşü / İnceleme Yazısı” konusu için

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Foto Galeri